onsdag 3 oktober 2012

Vi älskar Blocket

Vi älskar blocket. Även innan vi byggde hus förstås, men har nu gjort det till en hjärtesak att se till att köpa så mycket som möjligt från blocket till huset också. Meningen är att vi ska lägga pengarna på kvalitet, rymd och sånt som inte kan ordnas senare. Ytskikten kommer barnen att förstöra och vi kommer vara tillräckligt glada för att få ett nytt hus att allt definitivt inte behöver vara blänkande nytt.

För några veckor sedan fick vi tag på tre gamla spegeldörrar från Bollnäs, fast vi köpte dem av en familj på Värmdö. 600 kronor stycket, med karm. Och idag köpte vi en fabriksny Leksandsdörr för halva priset! Vi mutade in barnen i bilen och drog med släpkärran till Märsta. Ett pyttelitet hack i karmen gjorde att vi sparade flera tusenlappar.

Behind our cottage, beneath a tarpaulin, we're hiding some used doors that we've bought on the Web.

1 kommentar:

  1. Hej!

    Jag vill bara visa att det finns en ny webbutik som heter http://www.aleka.se som innehåller över 8000 lås, brand och säkerhetsprodukter. Tänkte om ni vill gå in och se om det är nåt som passar. Om ni har nån plats för länkar får ni gärna lägga in min länk om ni tycker sidan är bra och relavant.
    Tack på förhand.
    Mvh//

    Hans-Åke på Aleka

    SvaraRadera

Tack för ditt inlägg.