onsdag 22 augusti 2012

Onsdag 21:00
Kontraktet färdigt!

Vi har manglat kontrakt o entreprenadbeskrivningar med vår byggentreprenör hela kvällen. Och skrev på strax före nio.
Dax att leka mosa hand. Kontorskillen förlorade.
Lite trötta kanske, men väldigt nöjda efter nio (!) månaders diskuterande.

Det kändes oerhört bra att få skriva under med just Bogdan till slut. Första gången vi sågs var i november förra året, och sen dess har det blivit en hel del möten, telefonsamtal och en väldig massa mejl och räknande. Mr B trodde nog ett tag att jag bara ville ha en kurs i husbyggeri. :)

Men det är tack vare honom vi bygger med Fiskarheden, att vi vågat oss på lösvirke över huvud taget, och vi har tacksamt fått en massa små fix och trix (gratis) under vår mer än halvårs långa upphandling. Det vi gillar mest är att när Mr B pratar om hus så glöder det verkligen om hans kristallblå ögon, och man känner hur stolt han är över sitt gäng och sina hus. Nu hoppas vi att allt går bra med byggnationen och att vår raka dialog fortsätter under hösten. Och att gudarna står oss alla bi.

Måndag 15:30
Kreditivet sjösatt!

Efter en timmes signerande och försäkringsdiskussioner så har vi äntligen ett kreditiv på plats. Nu kan vi kan betala fakturorna från våra vänner klätteraporna (vi är överens om det där med reseersättningen), herr kontrollansvarig, grusmannen (Älvsjö jord - Stockholms snabbaste grusleveranser) med flera. Tack alla för att ni kunde vänta!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för ditt inlägg.